bor17.hu

Magyar borok és pálinkák kereskedelme Rákosmentén

Panyolai Elixír Érlelt Szatmári Szilva Pálinka

0,5 liter (45 % V/V)
Fogyasztói ár5500 Ft
Leírás Az Elixír az alkímiában egyetemes orvosságot jelent. Ez a titokzatos anyag mindenre képes, az aranycsinálástól a bajok elhárításán át egészen az örök fiatalság elnyerésééig. Kimos belőlünk minden árnyat és ártalmat.
Ám az Elixír elkészítését évszázadok óta titkok övezik. Mágia, rítusok, beavatás. A mi Elixírünk titka sokkal „egyszerűbb”. Évszázados, töretlen hagyomány, istenáldotta, természeti adottságok, mint a folyók, a különleges talaj és klíma, és az a törekvés, hogy sajátunk legjavát nyújtsuk. Az Elixír Szatmári Szilva pálinka Szatmár hagyományos itala, ősidők óta változatlan formában. Készítése során tökéletességre törekszünk: válogatott, hibátlan gyümölcs, nagy odafigyeléssel történő lepárlás, eperfahordóban történő pihentetés az alapja. Büszkék vagyunk rá!


Az Elixír termékcsalád 2015-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat valamint a Superbrands védjegy használati jogát.

SZATMÁRI SZILVAPÁLINKA
Tükrösen tiszta, az érleléstől halványsárga színű gyümölcspárlat, keserűmandulára emlékeztető magzamattal. Alkoholtartalma minimum 40%. Kizárólag szilva felhasználásával készül, a teljesen érett penyigei és besztercei szilvafajta gyümölcséből.Mind a mai napig részben a magjával együtt főzik a pálinkát. Illatában mandulás, ízében kellemesen kesernyés ízt ad, főleg a szájpadláson érezhető kesernyéssége.

Termékeink

VM - Shopping cart

 x 

A kosara még üres

VM - Search in Shop

VM - Currencies Selector